Wegens aanhoudend drukte kunnen we bij de honden geen, of zeer beperkt, nieuwe klanten meer aannemen. In de schoolvakanties is er sowieso geen plek voor nieuwe klanten. Let op: We zijn van 2 tot en met 17 december 2023 op vakantie en daarom is ons pension in die periode gesloten. Vanaf maandag 18 december staan wij weer paraat.

Openingstijden

Openingstijden

Kom eens een kijkje nemen in ons pension

Voor het brengen en halen van uw huisdier(en) en het bezichtigen van ons pension zijn wij geopend van maandag t/m vrijdag: tussen 09.00 tot 10.30 uur en tussen 17.00 tot 19.00 uur. Op zaterdagen zijn we slechts tussen 9.00 en 10.30 geopend. Op zon en feestdagen zijn wij gesloten voor het brengen en halen van uw huisdier(en) en voor het bezichtigen van ons pension.

Contact opnemen

Ervaringen met Dierenpension de Vos van Maarleveldhoeve

Wat zeggen de baasjes over ons pension:

Onze tatrareuen Borzhou en Bayghor komen al sinds hun puppyperiode bij Nicole. Elke keer worden ze weer hartelijk begroet door Nicole, en staan ze te dringen om weer naar hun hokken te lopen. Als we de parkeerplaats oprijden, worden onze honden altijd weer enthousiast; vakantie ook voor hen! Voor ons als baasjes ook een fijn gezicht dat het ze zo bevalt, want dat geeft ons ook een gerust gevoel! Nicole neemt tijd en aandacht voor hond en baas, en de verzorging is er prima! We blijven daar zeker komen.

Review 3

- Vivette en Tom

Hallo ik ben Hunter, een kater van 7 jaar. Mijn vakantie mag ik altijd hier doorbrengen en daar ben ik heel blij om! Heerlijk luieren in het zonnetje in het buitenverblijf of verkoeling zoeken binnen. De verblijven zijn ruim en schoon. Altijd schone bak, heerlijk eten en kattenmelk en ik krijg volop aandacht! Mijn baasje zegt terecht dat het personeel kundig en vriendelijk is. En vind het fijn dat er transparant gewerkt wordt. Zowel mijn baasje als ik hebben zeer goede ervaringen!

Review 2

- Hunter

Al ruim 5 jaar komt onze hond Jairo vrijwel wekelijks in het pension van Nicole. De mogelijkheid tot dagopvang was voor ons destijds een belangrijke overweging voor de keuze van dit pension. Daarnaast hadden wij direct een goed gevoel bij Nicole. Dat gevoel bleek helemaal juist te zijn. Nicole hebben wij in de loop van de jaren leren kennen als iemand met een groot hart voor dieren. Het belang van het dier staat bij haar altijd bovenaan. Onze Jairo komt graag in het pension en is altijd blij als hij weer ‘mag’. Sinds een jaar of 3 hebben wij ook katten. Tijdens onze vakantie verblijven al onze huisdieren in het pension. Op vakantie gaan is al leuk, maar voelt nog fijner als je weet dat je huisdieren in vertrouwde handen zijn.

Review 1

- Jairo