Wegens aanhoudend drukte kunnen we bij de honden geen, of zeer beperkt, nieuwe klanten meer aannemen. In de schoolvakanties is er sowieso geen plek voor nieuwe klanten. Daarnaast zijn wij wegens vakantie gesloten in de volgende periodes: zaterdag 9 tot en met zondag 24 november 2024 en zaterdag 29 maart tot en met zondag 13 april 2025.

Hondenopvang

Hondenopvang

Hondenopvang tijdens uw vakantie?

Gaat u op vakantie of wilt u een weekendje weg, dan wilt u dat uw trouwe viervoeter goed opgevangen wordt. Alle binnenverblijven in onze honden opvang zijn ruim van opzet en voorzien van centrale verwarming. Tevens heeft ieder verblijf een aangrenzend buitenverblijf. Uw hond krijgt bij ons standaard een kunststof mand; wilt u een eigen mand en/of eigen deken o.i.d. meebrengen dan kan dat maar graag van te voren even overleggen. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade aan uw eigendommen.

Verder beschikken wij over 8 ruime speelweides met zand als ondergrond. Hierop kan uw hond zich meerdere keren per dag, zo mogelijk met één of meerdere vriendjes, naar hartenlust uitleven en zijn/haar behoeften doen. Zo gaat u met een gerust hart op vakantie.

Contact Opnemen

Voeding en Medicijnen

Wij voeren de honden uitsluitend Eukanuba brokken. Als u wilt dat uw hond zijn/haar eigen voer krijgt dan is dat ook mogelijk. Graag leveren in een afsluitbare bak of blik met een maatbeker, uiteraard voorzien van de naam van de hond. Verder is er dag en nacht vers water voor uw hond beschikbaar. Mocht uw hond medicijnen nodig hebben, dan kunt u deze natuurlijk meegeven, wij zorgen ervoor dat ze op tijd worden toegediend.

Waar moet uw hond aan voldoen

Elke hond die in ons pension verblijft moet voldoende gevaccineerd zijn. Dit houdt in:

  • Cocktail enting: met hondenziekte, parvo en besmettelijke leverziekte (DHP) deze moet minimaal 1 week van tevoren gegeven zijn en mag maximaal 3 jaar oud zijn.

LET OP: deze termijn mag tijdens het verblijf van het huisdier in ons pension niet verlopen.

  • Kennelhoest/Bordetella: voor deze enting zijn 2 mogelijkheden:

Pneumo injectie:
Deze moet, indien voor de eerste keer gegeven, na 3 weken herhaald worden en is dan na een week maximaal 1 jaar werkzaam. De herhalingsenting hoeft daarna maar eenmaal per jaar gegeven te worden.
Of
Neusspray:
Deze moet minimaal 5 dagen voor verblijf in ons pension gegeven zijn en is maximaal 1 jaar werkzaam.

  • Uw hond moet vrij van vlooien en ontwormd zijn.

Tarief

Hond: € 22,00
Hond eigen brok: +€1,00
Hond eigen vers vlees: +€2,00
Hond medicijn(en): +€1,00

Voor elke volgende hond geven wij een korting van € 0,65 per dag

Wij rekenen de dag van brengen en van halen allebei mee.

LET OP!

Tijdens het zomerhoogseizoen kan uitsluitend voor minimaal 2 weken gereserveerd worden. Langer is dus wel mogelijk. Daarnaast kunnen er in overige drukke periodes ook minimale reserveringstermijnen gelden

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.