We gaan begin december op vakantie. Daarom zijn wij van zaterdag 1 december tot en met zondag 16 december gesloten. Vanaf maandag 17 december zijn wij weer geopend.

Dagopvang Honden

Dagopvang

Het is bij ons mogelijk om uw hond ‘s morgens te brengen en ’s middags / ’s avonds weer op te halen. Indien dit op regelmatige basis gebeurt, is er de mogelijkheid om van de vaste openingstijden af te wijken. Hiervoor geldt een aangepast tarief, neem voor inlichtingen contact met ons op.

Contact opnemen

Of bel nu 055 - 506 17 75 om een plek te reserveren!

Ervaringen met Dierenpension de Vos van Maarleveldhoeve

Wat zeggen de baasjes over ons pension:

Onze tatrareuen Borzhou en Bayghor komen al sinds hun puppyperiode bij Nicole. Elke keer worden ze weer hartelijk begroet door Nicole, en staan ze te dringen om weer naar hun hokken te lopen. Als we de parkeerplaats oprijden, worden onze honden altijd weer enthousiast; vakantie ook voor hen! Voor ons als baasjes ook een fijn gezicht dat het ze zo bevalt, want dat geeft ons ook een gerust gevoel! Nicole neemt tijd en aandacht voor hond en baas, en de verzorging is er prima! We blijven daar zeker komen.

- Vivette en Tom

Hallo ik ben Hunter, een kater van 7 jaar. Mijn vakantie mag ik altijd hier doorbrengen en daar ben ik heel blij om! Heerlijk luieren in het zonnetje in het buitenverblijf of verkoeling zoeken binnen. De verblijven zijn ruim en schoon. Altijd schone bak, heerlijk eten en kattenmelk en ik krijg volop aandacht! Mijn baasje zegt terecht dat het personeel kundig en vriendelijk is. En vind het fijn dat er transparant gewerkt wordt. Zowel mijn baasje als ik hebben zeer goede ervaringen!

- Hunter

Al ruim 5 jaar komt onze hond Jairo vrijwel wekelijks in het pension van Nicole. De mogelijkheid tot dagopvang was voor ons destijds een belangrijke overweging voor de keuze van dit pension. Daarnaast hadden wij direct een goed gevoel bij Nicole. Dat gevoel bleek helemaal juist te zijn. Nicole hebben wij in de loop van de jaren leren kennen als iemand met een groot hart voor dieren. Het belang van het dier staat bij haar altijd bovenaan. Onze Jairo komt graag in het pension en is altijd blij als hij weer ‘mag’. Sinds een jaar of 3 hebben wij ook katten. Tijdens onze vakantie verblijven al onze huisdieren in het pension. Op vakantie gaan is al leuk, maar voelt nog fijner als je weet dat je huisdieren in vertrouwde handen zijn.

- Jairo

Openingstijden

Voor het brengen en halen van uw huisdier(en) en het bezichtigen van ons pension zijn wij geopend van maandag t/m zaterdag:

tussen 09.00 tot 10.30 uur en tussen 17.00 tot 19.00 uur.

Op zon en feestdagen zijn wij gesloten voor het brengen en halen van uw huisdier(en) en voor het bezichtigen van ons pension. U mag ons ook buiten onze openingstijden bellen.

Wij zijn lid van:dibevo

 

Wij zijn aangesloten bij Dibevo en op onze dierenpension zijn de Algemene Voorwaarden van Dibevo-dierenpensions van toepassing.

Gaat u met uw hele gezin op vakantie?

Ga dan met een gerust gevoel!

Breng uw kat of hond naar ons dierenpension en laat uw huisdier ook genieten!

Neem snel contact met ons op en ga met een gerust gevoel op vakantie!

Reserveer een plek